Dom > Vijesti > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Cixi Janson Fashions Co, Ltd

Adresa: 5F Zapadni blok, zgrada A, No.1988, Beisanhuan East Rd., Cixi, Ningbo, Kina

Kontakt osoba: g. Fu, gđa. Carola

Kontakt telefon: + 86-574-63032788

Telefon: 8613967809448

Faks: + 86-574-63032490

E-mail: fu@cncie.com

Internet stranica: www.jansonfashion.com


Temperatura opala, svoje pidžame dovoljno hladno?

Cixi Janson Fashions Co, Ltd | Updated: Oct 24, 2017

Od kraja zime nakon završetka snijeg, onda bilo slučajnost sezonske karakteristike situacije, i čak između transa je proljeće iluziju skori dolazak. Temperatura opada na haljini je jednostavno "hrabro za piće", je mali predznak, postoji malo spremnosti. Dakle, pitanje je došao: ukloniti dnevne potrebne topla jakna, svoje pidžame dovoljno da grije?

01 iako pidžame je home Poslužitelj ograničen samo male aktivnosti, ali u određenoj Mjeri pristojni ili imati. Da ne spominjem pristojan strana je u pratnji tri debela koralj baršun pratnja, ispravno je bez otpora, sa pop jezik za opisivanje je - lijepa kao snagu za slanje.

02 u lice problema toplo i vlažno vrijeme, ukupno ne mogu izbjeći na sjeveru i jugu kontrast. Zajedničkog smisla, na sjeveru je mnogo hladnije nego na jugu, ali postoji mnogo grijanje na sjeveru i hladnoća kuće je hladno, to je dobro biti kod kuće i prijatelji na jugu će kao da ide u zimskom periodu.

03 tako, skup ugodno i toplo pidžama zaslužio biti ključ vratiti u ured. Kao toplo utočište, bez obzira koliko gnijezdo je također vrsta atribucija, nakon svega, nitko ne želi cijeli dan kod kuće i prvi u društvu nositi istu odbora je da Opustite se raspoloženje je krajnji apel života.

04 predmete ne morate brinuti, dok uzimanje prednost od hormonska sekrecija, i TA svibanj želite nositi kući usluge. Kada dvoje ljudi stavljaju na simbol intiman odnos pidžama, sve postaje beznačajan, i čak, toplinom srca će biti daleko iznad površine kože može opaziti temperatura.

05 svibanj biti promatrači će osjetiti da nose muškarci i žene stil para je izgleda malo blesavo ponašanje, a još uvijek ne zaustavimo u obliku ljubavi, jedna od činjenica, jednostavan, brutalan, učinkovit, tako dugo godina su spremni slijediti malih parova.

06 Međutim, čak i ako nema drugu polovicu, ne Zamrznite tašti, ah, iznos čini se da je malo pretjerivanje. Bliže kući, u perspektivi jednom žena uzeti u obzir nedostatak objekta ljubavi već je usamljen stoji usamljen, i ako zimske sezone morati izdržati premrzla bol, situacija je previše pusto.

07 flanel stvoriti romantičan nježan Township, imajte na umu da ne lijepa nasip. Tradicionalna razmišljanja, žene su općenito Nerado za kupnju paperjast odjeće, razlog je vrlo jednostavan, boji obući se proširio, tako da su praktički dali gore puno od ugodno u. Prednosti pidžama je sasvim OK, kako debeli kako da, u svakom slučaju, ne šepuriti po gradu!