Dom > Vijesti > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Cixi Janson Fashions Co, Ltd

Adresa: 5F Zapadni blok, zgrada A, No.1988, Beisanhuan East Rd., Cixi, Ningbo, Kina

Kontakt osoba: g. Fu, gđa. Carola

Kontakt telefon: + 86-574-63032788

Telefon: 8613967809448

Faks: + 86-574-63032490

E-mail: fu@cncie.com

Internet stranica: www.jansonfashion.com


On-line kupovinu pidžama treba obratiti pozornost na problem

Cixi Janson Fashions Co, Ltd | Updated: Oct 09, 2017

Online trgovina sve više i više ljudi, mnogi korisnici žele kupiti robu on-line, on-line prodaje Svilena pidžama trgovina puno pidžama slike su također mnogi, mi smo kupiti odjeću zasniva se na slike odrediti stil i boju pidžama, slike naših odluka o kupovini je presudno. Tako moramo naučiti razlikovati slike, od velikog broja slika može biti pravi odraz prave boje robe. Ima mnogo radnji koriste Svilena pidžama slici je magazin leđa pucao, odjeća teksturu i boju i fizičko postojanje određene udaljenosti, često mogu vidjeti kupac je procjena koja boja Primljene odjeću i slike na razliku između velike, čini sliku na teksturu i tako dalje, dobiti ovakav vrednovanja Svilena pidžama je često magazin bekhend Svilena pidžama. Ali postoji mnogo trgovina proizvoda su prave slike o pravu priliku, u stvari, pravi kadar šalovi mogu se prikazati u maksimalno pojavu izvorni izgled i teksturu. Kako bi se smanjiti i izbjeći on-line kupovinu žaljenje, Preporuča se kupiti realni snimljenih robe. Ovdje je neophodno naučiti kako razlikovati pravi Svilena pidžama pucao i magazin leđa upucao.

Pidžama mreže sažeta gore Svilena pidžama magazin leđa fotografirati i realni snimljenih ima sljedeće razlike, u nadi da pomogne svojim prijateljima.

1. časopis anti-metak slike su većinom nejasno, realni snimljenih fotografija biti mnogo jasnije.

2. časopis anti-se slike na neki od modela su plavokosi stranci, mislim da su sliku priliku dobiti stranci kada je model, pa dućan je zapravo slika crne i crne oči kineskom narodu.

3. magazin slike su profesionalni fotografi metak, pozadine i svjetlo su raspoređeni u bogata i lijepa, zajedno s krajem razraditi, Svilena pidžama boju i teksturu nego pravu stvar će se pojaviti više luksuzan, ovaj časopis predodžba i tada Nakon filma, a udaljenost između kakve i korak dalje. Pravi slike pozadina pozadine, običnim svjetlom, i kakvim najbliži ispred.

4. magazin slike slike pidžama modela su uglavnom profesionalne modele, visok i neozbiljna, elegantnim temperament. Realni snimljenih modeli su uglavnom u tijelu temperament i druge aspekte više popularan (jer to nije profesionalni model, neke slike glave rukuje), Svilena pidžama nosi efekt i većina kupaca nosi efekt je bliže. Tako je pravi metak na izbor online kupovinu proizvodi imaju veću vrijednost referenca.

Ljepota srca svih ljudi, iako magazin slike izgledaju dobro, ali ne znači vrsta časopis dobio isti efekt, možda više razočaranja. Pravi metak slike je jednostavan, pa čak i neki može reći da je jako lijepo, ali vrsta primka može donijeti više iznenađenja.