Dom > Vijesti > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Cixi Janson Fashions Co, Ltd

Adresa: 5F Zapadni blok, zgrada A, No.1988, Beisanhuan East Rd., Cixi, Ningbo, Kina

Kontakt osoba: g. Fu, gđa. Carola

Kontakt telefon: + 86-574-63032788

Telefon: 8613967809448

Faks: + 86-574-63032490

E-mail: fu@cncie.com

Internet stranica: www.jansonfashion.com


Ženski paket održavanja metoda

Cixi Janson Fashions Co, Ltd | Updated: Dec 05, 2016

Vrećica lijepa, u stvari, bez obzira što brand torbu, ako ne i pažljivo održavanje, možete nekoliko mjeseci će promijeniti novo ponovo.

Postoji niz metoda održavanja torbe:

1, normalno korteks dama torbe način obrade je: samo kupite torbu, prvo treba staviti ruke oprati sapunom, a zatim nježno trljanje vrećice, odgovarajuće temperature i masna, polako trljati nježno rukom, može napraviti male bore nestaju čak i male ožiljke. Ako na mjestu gdje je vlažnost zraka vrlo velika vlažnost kože osjetljiv na infekcije, ako koža slučajno zatečen u kiši, ne biti na žaru ili pod insolates sunca, tako ljupka dama torbe može ozbiljno izobličenje, najsigurniji pristup je da se prvo osuši kapljica vode, a zatim staviti sjeni suhom pola sata. Najbolja dama torbe održavanje ulje u bilo kojem trenutku, to će uvelike koristiti vrećice duže.

2, obična torbica najbolji način održavanja, čišćenja je uklanjanje prljavštine, sa posebnim čisto ulje, uklonite prljavštinu, bora. Drugo, stavi vrećicu s posebnim ulje na tkaninu, lagano na torbu, i onda krpu teško trenja na torbu, ali ne neće ju dodatno zamastiti previše čistač, da ne bi vreća odjeće blijede ili zagađenja.

3, koža je pokazati izvorni okus, bolje je koristiti svoju posebnu mast, tisuću Nažalost sa prljavštine, možete upotrijebiti mokri ručnik pažljivo uklonjen.

4, antilop je moju polovicu, kao što su krzno marke dame torbu, najbolje je da koristite meku četku za uklanjanje.

5, boje jer je lako proizvesti pukotine, tako mora biti osobito oprezan pri radu koristi, obično dok god je u redu koristiti meku krpu kao rupčić za brisanje. Ako ljuska pucanja krpu uprljanu posebna mast, zatim nježno obrišite.

6, out of season kolekcija torbi, najprije očisti prije primili kože, i isjeckan vrećicu staviti čist papir ili pamučne košulje, kako bi se zadržati oblik vrećicu, onda Stavite torbe u mekani pamuk vreća, u kolekciji torbica treba izbjegavati nepravilno ekstruzije i deformacija. Primanje koža kabineta ventilacija mora održavati. Prirodna ulja u koži samog duže vrijeme ili upotrebu previše i postepeno smanjivati, pa čak i vrlo visoki kožna roba također trebate učiniti redovito održavanje. Predlažemo da u svaki put prije skladištenja kože, sve što bi trebao napraviti čišćenje za ga u prah.

7, ako ima prljavštine na koži, čiste vlažna spužva umočen u topli deterdžent za brisanje i zatim pustite da se osuši prirodno. Formalno u neprimjetan kutak za isprobati prije upotrebe.

8, kao slučajno piti tekućina bila zaglavljena u kožnu torbu, treba odmah sa čistom krpom ili spužvom osušiti, obrisati mokre krpe kako bi ih osuši prirodno, ne moraš koristiti sušilo za kosu i puhati suho, torbe imao puno štete.

Mast na 9, ako to mogu koristiti za obrišite krpom, ostatak prirodno rasipanje ili deterdžent za čišćenje, ne oprati vodom.

10, kvalitetne kožne površine nisu mali ožiljak može j posuđuje ručno da se temperatura i ulja napraviti blagi ožiljak desalt.

11 i koža robu kao što su mrlje od crne mrlje, možete pokušati kože kako bi biti jednak boja svjetlosti zidovima od alkohola.

12, kožna roba, slučajno zatečen u kiši, morate postaviti vodu nakon suha ventilirani suha hladovina. Izbjeći svim sredstvima sušenje ili miniranja sunčati na suncu s vatrom.

13 kad neoprezan, kožne proizvode bore, možete koristiti željezo iz bora u temperaturi i vunenih tkanina.

Održavanje hardvera na 14, kožna roba, treba suhom krpom obrisati nakon korištenja. Kao što su mikro oksidacije, možete pokušati pažljivo prebrišite brašna ili pastu hardvera.

15, antilop koža mora koristite meku četku za prašinu i prljavštinu s površine životinja, kao što su zagađenje je ozbiljan, možete probati na svoje četiri strane ravnomjerno s gumicu nježno odgurnuti za uklanjanje prljavštine.

16, zapravo održati prva riječ je "koristiti vrijednost" uobičajene pažnje u korištenju torbe nisu nule, od kiše, ne zamrljana od zagađenja, održavanje torbu je najosnovnije zdrav razum.

17, divokoza kožne torbe: imaju kratku kosu dirajte divokoza kožne torbe, koža i miks graditi i uobičajene stilove dizajner torbe, a tie graciozan gospodin odijelo ili osobnost tip trapera casual odjeća je vrlo prikladno. Zbog antilop jedinstvene životinje s kratkom kosom je kvalitativna, najviše bojiš biti pogođeni s vlažnom utjecati sa mufa, pod uticajem vode uzrokuje plijesan.

18, tkanina: kruh se razlikuje od kože materijala, ali možete napraviti dodatne promjene, više popularan kao što su pamuk, konoplja, svila, saten, tanin tkanina, platno i platno, turizam i slobodno vrijeme trend popularnog, danas je puno ljudi prvi izbor. Krpom kruh je tkanina, ali kao stariji odjeće, ne treba čistu vodu izravno, jer vlakna tkanja, kanalizacije ili prašine, te su lako priključen na njega.

19, najlon materijala: svjetlo teksture i uporan, preko posebne obrade ima vodu otporan, izdržljiv seks joj je opremljen za dugotrajno korištenje. Ako je opće konac, nositi teret obavijesti, ako je ukras na površini od torbi, jačanje funkcija i koža materijala, metalne zakovice kada čišćenje treba biti posebno oprezan.

20, rijetko skupi materijal: koža krokodila kože, Nojeve kože, Zmijska koža, krzno, itd., jer je rijetko i dragocjeno, tekstura izgleda puno bolje, osim velike kožne robe, ove vrste materijala možete početi od male sprave.

21, izbjeći ostavljajući zaraženo prljavštine i masnoće ruku koristiti torbu, kada još jedan kišni dan, također treba izbjegavati torba je bila mokra. Ali ako ti nije stalo da dizajner torbe kontaminacije ili Mjehurić vode, prvo da se čim prije na toaletni papir ručnik ili osuši nakon korištenje kose za kosu kemijska pri niskoj temperaturi, onda ne budi kul ignorirati ili nestrpljivost prisilno obrišite mrlje, ili je vjerojatno da bi vaše torbe blijede, ozbiljna kada ni Učinit će kožna torba lice teško spasiti štetu.

22, ako koristite kožna torba kožna čistač izbrisala, opće lens tkanine brišući svoje naočale je dobar pomagač, jeftino i dobro ne mogu ni svoju voljenu torbu, ravnomjerno žbuka može vratiti sjaj u torbu.

23, sada sve vrste torbi, često imaju više različitih materijala, kao što su antilop kožna torba, kožna torba tijelo, kao što su čišćenje, treba rukovati odvojeno; Osim toga ako vrećica sa i sl. materijala, metalne kopče ili zakovice ukras također morate paziti na korištenje polirani metalni čistač za njegu i održavanje, nemoj da metalni dio ukupne estetske hrđe oštećenja torbu.

24, oba kraja sive jedna bijela olovka, olovka i gumica, može se koristiti kao divokoza koža čišćenje alata, ako malo zamrljane, općenito dostupnim u čistu bijelu olovku gumicu nježno obrišite pročistiti; Ozbiljan zamrljane, korisna kist olovka gumica za uklanjanje na jednom kraju sive, razlog je da trenje je jači, malo svjetla ali položili ruke na njega, previše, kako ne bi oštetiti torbu.

Kruh, 25, čista najlonska paket materijala i tkanina mogu koristiti ne kaplje mokre tkanine nježno na površini od torbi, osim toga svila, svila i saten torbu, možete isprobati četkica s pasta za zube kako bi lokalne čisto.

26, bez obzira na bilo koju vrstu materijala paketa, kao što su slamnate torbe, ćete morati staviti na prozračenom mjestu nakon čišćenja ih, nemojte uzeti sunce kako bi traži brzo, zato što nakon ribanja voda vreća, lomljive, iznenadni visoku temperaturu izloženosti, može dovesti do blijede torbu ili koža otvrdne, krhki.

27, kupuju dama torbe marke, prodavaonice obično dolaze sa vrećica za prašinu, mekom krpom, kao što su održavanje alata. Ako stvarno nije u upotrebi dama vrećice, ne zaboravite praznih vrećica, stavljajući novine ili stare odjeće formular i dodatak biznismen brand koji štiti od prašine torbu, također Izbjegavajte puta kada primiti i težina, da ne bi izazvati nabor ili pukotine. Na kraju podsjetiti ljude ljubav paket, ako nema vremena za održavanje vaše torbe, možda kao i na lokaciji profesionalno čišćenje torbu, visoko kvalitetni kemijsko čišćenje možete čistiti torbu.