Dom > Vijesti > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Cixi Janson Fashions Co, Ltd

Adresa: 5F Zapadni blok, zgrada A, No.1988, Beisanhuan East Rd., Cixi, Ningbo, Kina

Kontakt osoba: g. Fu, gđa. Carola

Kontakt telefon: + 86-574-63032788

Telefon: 8613967809448

Faks: + 86-574-63032490

E-mail: fu@cncie.com

Internet stranica: www.jansonfashion.com


Povremeni haljin visoke temperature Udoban slobodan ogranicenje

Cixi Janson Fashions Co, Ltd | Updated: Jul 06, 2017

Najudobniji je casual haljina, ne previše pažljiva i neobučena, može ići s vlastitim željem da se bavi igrom, Casual Dress sve više ljudi gleda i voli, ako vam se dopada i osećaj slobodnog vremena koji se gleda Gledajte u današnje male serije da biste doneli nekoliko udobnih ličnosti Casual Dress, samo je komfor najvažniji.

Ako vaš utisak o sportistima i dalje ostaje u doba labave košulje i pantalona hipertrofije, Xiao Bian je predložio da se još uvijek vratite na osamdesete godine. Današnja sportska odeća već dugo su sve vrste modnih elemenata za mobilizaciju savršenog, izgleda, mekog i udobnog somota s jedinstvenom sjajnom teksturom, plima leoparda dodiruju kraj plime, igralište bi trebalo da se vrati kada je stopost od 100% moderan lijepa žena.

Casual Haljina nikada nije poražena, Casual Dress je tako udobna i udobna, slobodno vrijeme je tako proizvoljno, tako neobuzdano. Xiaobian danas vas nauči da koristite Casual Dress visoke temperature, udobno i udobno, kako može ovaj let manje manje casual Casual Dress? Sledeći put da idem sa Xiao Bianom da to vidim.

Ali povremeno crna nije loša, ponoć kao duboka i jaka boja, zajedno sa velikim iskušenjima usana, donoseći snažan osećaj vizuelnog uticaja. Loose verzija tipa kratkih pantalona izgleda čisto i lijepo, uzeti čvrste pantalone za pantalone mogu nositi odjeću punu plime.

Kratke hlače, naravno, još hladnije, dizajn struka zajedno sa delikatnim izrezom iz prelijepih struka i kukove, svježe plavo nebo pogodilo sjajno srebro je izuzetno svjetlo, a noge pantalone na malom curl, nenamjerno pokazuju malo značajno viskozno brinuti o tome.

Kako je haljina stvarno dinamična? Ovaj problem nije teško rešiti. Duboko dno cvjetnog uzorka je bilo tanko istovremeno ojačati boju, obe strane struka sa dizajnom džepa, još jednom su odigrali fin struk vizuelnih efekata, možete nositi male predmete, upravljati slučajnom vožnjom, hej , dinamičan S obzirom da se završi stvar.